Dana 4.11.2018. ekipa iz K.K. Budo Ryu – Zaprešić s ekipom iz K.K. Mladost Samobor nastupili su na međunarodnom kyokushin karate natjecanju “KOVÁCS KATA ZSÓFIA MEMORIAL” u gradu Dunajská Streda, Slovačka. Turniru je prisustvovalo oko 300 boraca iz 17 klubova i z Poljske, Mađarske, Slovačke i Hrvatske, uz navedene klubove na turniru su iz Hrvatske sudjelovali još klubovi AIK Varaždinske Toplice i Maksimir Elka iz Zagreba.

Pod vodstvom senpaia Krune Terihaja i Damira Robelija ekipa je ostvarila odlične rezultate, izdvajamo rezultate naših natjecateljica.

Nola Robeli nastupila je u kategoriji mlađe učenice -30 kg i osvojila 1. mjesto. Nola je pokazala veliki napredak u borbama što je dokazala ostvarenim rezultatom.

Ela Robeli nastupila je u kategoriji starije kadetkinje -55 kg i osvojila 3. mjesto. Ela je pokazala veliku srčanost i dobru tehniku te je samo malo više koncentracije falilo za pobjedu koja vodi u finalnu borbu.

Članovi K.K. Mladost Samobor ostvarili su sljedeće rezultate; Dino i Matija osvojili 2. mjesto, a Jan i Leopold 3. mjesto.

Galerija fotografija:

Prikaži još fotografija