U subotu 8.2. u Mađarskom gradu Tata održan je turnir “VII. Meghívásos Renmei Kupa Tata” sa 300-tinjak prisutnih natjecatelja na kojemu su prisustvovali i 7 naših kvalitetnih boraca.

Beti Tucman, Nola Robeli, Ela Robeli, Lorena Domiter, Vito Capek, Jan Capek i Borna Flegar su u ime kluba pokazali svoje znanje, snagu i tehniku te osvajaju 4 srebra 3 bronce.

Okupili smo se 7.2. u 14:00 sati kod doma zdravlja Sjever te smo oko 14:30 krenuli u smjeru Mađarske. Uz ugodnu muziku i veselo društvo, četverosatni put se činio vrlo kratak. Oko 19:00 sati smo stigli do našeg hotela gdje smo se ugodno smjestili i odlučili otići do centra grada na večeru. Nakon večere, vratili smo se u hotel kako bi se pošteno naspavali i odmorili za sutrašnji turnir.

U 7:00 sati odazvale su se naše budilice. Nakon doručka u hotelu, spremili smo sve stvari i krenuli odmorno i energično prema dvorani gdje se održavao turnir.

Pri dolasku na turnir, prijavili smo naše mlade borce te zauzeli mjesto u dvorani. Nakon kata na kojima je nastupala naša Beti Tucman, započele su borbe, a naši borci su se lagano zagrijali, rastegnuli i nestrpljivo iščekivali svoje borbe.

Velike pohvale Janu i Viti Capeku kojima je ovo prvi izlazak na veliki turnir izvan države. Nakon izvrsnih borbi uz 1 pobjedu i 2 poraza obojica osvajaju broncu.

Nola Robeli je pokazala izvrsnu raznolikost tehnike te uz 2 pobjede i 1 poraz osvaja srebro.

Ela Robeli pokazuje čvrstu kondiciju i savladava svoju dugogodišnju protivnicu. Nakon 2 pobjede i 1 poraza osvaja srebro.

Lorena Domiter ponovno pokazuje pravi budo duh, uz konstantno kretanje i neumorne radnje tehnike nakon 2 pobjede i 1 poraza osvaja srebro.

Borna Flegar po prvi puta nastupa na turniru bez oklopa te uz veliku snagu i izdržljivost nakon 1 pobjede i 1 poraza osvaja srebro.

?Beti Tucman – 3. mjesto kate
?Jan Capek – 3. mjesto borbe
?Vito Capek – 3. mjesto borbe
?Nola Robeli – 2. mjesto borbe
?Ela Robeli – 2. mjesto borbe
?Lorena Domiter – 2. mjesto borbe
?Borna Flegar – 2. mjesto borbe

Odlični rezultati i još kvalitetnije odrađene borbe. Čestitamo našim natjecateljima na dokazano dobroj formi, čvrstoj kondiciji i vrhunskoj tehnici!

Također čestitamo i hrvatskim klubovima Karate klub Mladost Samobor i Goju Ryu Karate Do Klub “AIK” na njihovim rezultatima.

Želimo brz i kvalitetan oporavak našim borcima jer već sljedećeg vikenda nastupamo u Poljskoj!

#karate #sport #kyokushin #budoryu #karateklubzapresic #natjecanje #madarska #tatabanya