Ovog vikenda 13.4.2019. sudjelovali smo na Borbenom seminaru u Daruvaru.U organizaciji karate kluba Moslavina-Kutine u subotu u Daruvarskim toplicama održan je borbeni seminar za mlađe generacije. Cilj seminara bio je poboljšanje borbenih kombinacija kod mladih te druženje i upoznavanje članova različitih klubova.

Seminar je okupio oko 50-ak karateka od 6 do 14 godina iz 2 hrvatska i jednog mađarskog kluba. Treninge su vodili Shihan Vlado Šintić, Senpai Istvan Papai i Senpai Mladen Sinkić. Iz karate kluba Zaprešić prisustvovalo je 10 članova i dva roditelja kao pratnja.

Prvi trening započeo je u 10:00 sati gdje su odrađene različite igre za zagrijavanje. U nastavku treninga fokus je bio na borbama i tehnikama za borbe. Nakon treninga uslijedio je zasluženi odmor i ručak.

S početkom oko 13:00 sati započeo je drugi trening. U prvom dijelu drugog treninga treneri su se fokusirali na nožne tehnike za borbe. U drugom dijelu vođenje je preuzeo Senpai Istvan Papai te demonstrirao Jujitsu tehnike bacanja i poluga na podu.

Nakon drugog treninga odrađeno je kratko slikanje i svi prisutni uputili su se u vodeni park Aquae Ballise.

Sljedeći turnir po kalendaru Hrvatskog kyokushina održati će se 04.05.2019. u Kutini!

Osu!