Danas 06.05.2022. godine u prostorijama Vršilnice u gradu Zaprešiću održana je ceremonija dodjela nagrada za sportaše grada!

S ponosom možemo reći kako su tri člana našeg kluba osvojili  priznanja u kategoriji perspektivnih mladih sportaša do 14 godina!

Prošla 2021. godina bila godina COVID-a i sva događanja su bila pauzirana, sada kada su mjere popustile dodjeljuju se i nagrade za 2020. godinu.

Velika pohvala za naše mlade sportaše koji su neupitno zaslužili svoje nagrade predstavljajući sebe, klub i grad na lokalnim i međunarodnim turnirima.

Jan Capek
Vito Capek
Nola Robeli

Ove nagrade jako vesele i nas kao vodstvo kluba jer pokazuju da se zaista kvalitetno radi s mladima, te nam daju vjetar u leđa da i dalje unaprjeđujemo rad u klubu i trenažne procese.

U zadnjih sedam godina naši sportaši nagrađivani su 6 puta u Zaprešiću, 2 puta u Zagrebačkoj županiji i 2 puta u Krapinsko-Zagorske županiji.

Ovim putem još jednom čestitamo sportašima ali i roditeljima koji ulažu puno vremena i truda u razvoj svojih malih sportaša na zasluženim nagradama.