Ovog ponedjeljka, 9. ožujka .2020. godine, pridružili smo se organiziranom zajedničkom borbenom treningu između 5 klubova.

Domaćin Karate klub “Sosai” Zagreb, Karate klub “Mladost” Samobor, Karate klub Dugo Selo, Karate klub Maksimir-Elka i Karate klub “Budo Ryu” Zaprešić pokazali su svoje tehničko znanje i kvalitetni borbeni duh te su ponešto i naučili jedni od drugih.

Trening su vodili Sensei Kruno Garašić, Senpai Tihomir Garašić i Senpai Filip Bošković.

Prisutnih 40-ak karateka u kategorijama kadeta, juniora seniora odradilo je oko 25 borbi iz kojih vjerujemo da su naučili raznolikost boraca i njihovog stila borbe.

Treningu je prisustvovao predstavnik Hrvatske na svjetskom prvenstvu u Japanu 2019. godine Fran Lukšić te brojni drugi vrhunski borci i osvajači velikih medalja.

Iz našeg kluba su bili prisutni Mario Capek, Damir Robeli, Ines Vlahović, Jan Peranić, Borna Noršić, Ela Robeli i Borna Flegar koji su nakon borbenih 90 minuta treninga, obliveni znojem, sa smiješkom dali do znanja koliko im je drago što su bili pristuni na ovako posebnom treningu.

Iznimno nam je drago što imamo mogućnost održavati i prisustvovati na ovakve treninge koji nam pomažu u daljnjem razvoju kao klub, kao jedna velika zajednica, a najviše kao međusobni prijatelji.

Radujemo se sljedećem zajedničkom treningu koji će biti održan 16. travnja dvorani Karate kluba “Mladost” Samobor.

 

#karate #karateklubzapresic #borbe #kumite #zajednickitrening #sport