U subotu 24.3.2018. godine nastupili smo na drugom po redu turniru “Kyokushin Karate Kup Split 2018” održanom u OŠ Žnjan-Pazdigrad. Domaćin turnira bio je Karate Klub Split. KUP SPLIT 2018. je jedan od turnira koji se boduje za Prvenstvo Hrvatske u Kyokushinu, te su natjecatelji nastupili u disciplini Kumite (borbe). Na turniru je nastupilo oko 90 natjecatelja iz 11 klubova u 19 kategorija. Iz našeg kluba nastupila su tri natjecateljice i jedan natjecatelj i osvojili čak 3 medalje!

U kategoriji Cicibanke 2010./2012. nastupile su dvije naše najmlađe natjecateljice, Lana Pongrac koja je osvojila drugo mjesto i Nola Robeli koja osvaja prvo mjesto!

U kategoriji UČENICI – Rođeni 2006./2007. nastupa naš Nino Međimorec koji po rvi puta nastupa na turniru u borbama te nažalost gubi prvu kvalifikacijsku borbu. Iako je borbu izgubio, iz borbe je izašao spreman za revanš na sljedećem turniru!

Zadnja, ali zlatna u kategoriji MLAĐE KADETKINJE Rođeni 2004./2005. nastupa Ela Robeli koja tehničkom i fizičkom dominacijom osvaja prvo mjesto.

Kao i većinu natjecanja do sada svi natjecatelji pokazali su veliki tehnički, psihički i fizički napredak od prošlog turnira!

Zahvaljujemo se roditeljima na pomoći te domaćinu na pozivu te ugodnom i sportskom okruženju.

Vidimo se uskoro u Kutini!

OSU!