U subotu, 1. lipnja 2024. godine, 13 natjecatelja karate kluba Zaprešić sudjelovalo je na turniru Dugo Selo Open, u organizaciji karate kluba Dugo Selo.

Natjecanje je, unatoč produženom vikendu, privuklo oko 90 natjecatelja u disciplinama borbe i kata.

Pod vodstvom voditelja, Maria Capeka i Lorene Domiter, naši borci su postigli izvanredne rezultate i osvojili impresivnih 17 medalja!

Rezultati natjecatelja karate kluba Zaprešić

Kate:

Eva Antonić – Brončana medalja

Vito Capek – Brončana medalja

Anteo Kočnar – Srebrna medalja

Fran Čavara – Zlatna medalja

Borbe:

Eva Antonić – Zlatna medalja

Niko Miletić – Zlatna medalja

Anteo Kočnar – Zlatna medalja

Fran Čavara – Zlatna medalja

Vito Capek – Zlatna medalja

Vita Plažanin – Srebrna medalja

Luka Vrbančić – Srebrna medalja

Lara Capek – Srebrna medalja

Ema Čavara – Srebrna medalja

Matej Stanišak – Srebrna medalja

Jan Capek – Srebrna medalja

Mihael Stanišak – Srebrna medalja

Tristan Čižmešija – Srebrna medalja

Uz osvajanje medalja, naš natjecatelj Luka Vrbančić ponovno se istaknuo na turniru po kvaliteti borbe, sportskom duhu i predanosti. Posebno smo ponosni na Luku , koji je ponovno osvojio nagradu za najbolji muški spirit. Ova nagrada je priznanje za njegovu rad, trening i pozitivan stav tijekom cijelog natjecanja ali i na treninzima.

Posebne pohvale idu Tristanu Čižmešiji, kojem je ovo bilo prvo natjecanje. Unatoč suočavanju s iskusnijim borcima, uspio je upisati jednu pobjedu i jedan poraz, što je izvanredan rezultat za prvo natjecanje. Bravo, Triki!

Nakon još jednog uspješnog natjecanja, klub se priprema za proslavu rođendana, koja će se održati u subotu na jezeru Zajarki. To će biti prilika za sve članove kluba da se opuste i uživaju u zajedničkom druženju prije nego što započne ljetna pauza. Proslava će uključivati različite aktivnosti i igre, te će biti prilika za sve članove kluba da se povežu izvan treninga i natjecanja.

Čestitamo organizatoru na odličnom turniru. Zahvaljujemo i našim volonterima koji su pomogli u organizaciji na zapisničkom stolu: Karlo Domiter, Lea Pongrac i Rosa Maček-Čižmešija.

Karate klub Zaprešić nastavlja nizati iznimne rezultate i ponosni smo na sve naše članove. Uživajte u zasluženom odmoru i vidimo se na jezeru Zajarki!