U subotu, 15. 03. 2014. u sportskoj dvorana Samobor u Samoboru održan je otvoreni međunarodni kyokushin karate turnir ‘’11. kup Domenice’’ u katama i borbama. Turnir je održan u organizaciji Hrvatskog kyokushinkai saveza, a domaćin mu je bio Kyokushinkai klub Domenica iz Svete Nedjelje.
Na turniru je sudjelovalo 270 boraca 39 klubova i 12 zemalja (Austrija, Bosne i Hercegovina, Danska, Hrvatska, Italija, Izraela, Mađarska, Makedonija, Poljska, Rusija, Slovenija, Srbija), od toga je bilo 10 domaćih i 29 stranih klubova.
Natjecanje je održano u 8 kategorija KATA i 29 kategorija KUMITE (borbe) .

Kyokushinkai karate klub Budo Ryu iz Zaprešića na turniru je sudjelovao sa 10 boraca koji su nastupali u disciplinama KATE i KUMITE (borbe) te su osvojene 4 medalje. U katama je Jan Peranić osvojio srebrnu a Ela Robeli brončanu medalju a u borbama Ela Robeli osvojila je zlatnu a Filip Marinac srebrnu medalju. Odlični Fran Karaula i Erin Križančić osvojili su četvrto mjesto.

Slobodno možemo ustvrditi kako je ovogodišnji turnir najbolje izdanje Kupa Domenice do sada, no isto tako i najveći do sada ikada održani kyokushin karate turnir u Hrvatskoj. U prilog ovoj tvrdnji idu podaci o nastupu 270 natjecatelja, članova 6 kyokushin organizacija (IBK, IFK, KWF, Shinkyokushin, Kyokushin Kan i IKO Matsushima) iz 12 zemalja, a raritet turnira je i taj što su istog dana održana dva natjecanja i to u katama i borbama.

Generalni pokrovitelj i ovogodišnjeg turnira bila je Zagrebačka županija i župan Stjepan Kožić koji je i službeno otvorio natjecanje.

Pokrovitelj turnira i ove godine bio je Grad Sveta Nedelja i gradonačelnik Drago Prahin koji se nazočnima obratio sa par prigodnih riječi. Pokrovitelji su nadalje bili i Zavod za hitnu medicinu Zagrebačke županije, Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije, Sportska zajednica grada Sveta Nedelja te Turističke zajednice Zagrebačke županije i Svete Nedelje.

Ela Robeli – kumite (zlato)

Filip Marinac – kumite (srebro)

Ela Robeli – Kate (bronca)

Jan Peranić – Kate (srebro)