U subotu 02.6.2018. ekipe iz Karate Kluba Budo-Ryu i Karate Kluba Mladost Samobor sudjelovale su na međunarodnom otvorenom turniru “Black Sea Cup 2018” pod okriljem Bugarske karate Shinkyokushin organizacije koji je održan u gradu Burgasu. Na turniru iz Hrvatske su sudjelovali su Ela Robeli iz kluba Budo-Ryu Zaprešić te Nika Jakobović, Kim Konja, Dino Obranić, Leopold Jurčević i Matija Kaurić iz kluba Mladost Samobor.

Ela Robeli nastupila je u kategoriji starije kadetkinje -55kg i osvojila 3. mjesto. Ela je pokazala veliku srčanost i dobru tehniku u borilištu što nam daje nade da će ovakvih rezultata biti još.

Iz kluba Mladost Samobor Nika Jakobović osvojila je 1. mjesto u kategoriji juniorki i pehar za najsrčaniju juniorku a Dino Obranić 3. mjesto u kategoriji mlađi juniori.

Uz sportski dio nije falilo ni druženja uz obilazak starog grada Nеsebăr-a koji je na UNESCO-vom popisu mjesta svjetske baštine. Nakon turnira svi zajedno otišli smo na noćno kupanje u Crno more kojeg će naša ekipa još dugo pamtiti.

Više o turniru:
http://www.blackseacup.info/
https://www.facebook.com/blackseacup/

Sljedeći turnir je 11. po redu “Zaprešić Open 2018.” u katama i borbama, vidimo se u Zaprešiću.

OSSU!

Video: